Verrassend Veel Winkels › Celeste exclusieve tuinmeubelen


Terug naar overzicht interview met Oscar Cornelissenvan Celeste exclusieve tuinmeubelen

"Superflexibel en maatwerk"

Van 1 maart tot 1 oktober mag het personeel van Celeste niet op vakantie. Topdrukte in de zaak! Dan lijkt het wel of heel Zuidoost-Brabant een nieuwe tuinset, ligbed of parasol nodig heeft. ‘Celeste Outdoor’ is het eigen merk van eigenaar Oscar Cornelissen uit Waalre. Naast Celeste, verkoopt hij ook vele A-merken, zoals  Hartman, Kettler en Borek.

Een groot deel van het jaar woont Cornelissen op Java (Indonesië) waar hij een eigen meubelfabriek heeft. “Omdat ik een eigen fabriek heb, kan ik altijd rekening houden met speciale wensen van de klanten. Zo maken we bijvoorbeeld de tuinmeubels voor een epilepsiecentrum, waarvan de bewoners aangepaste stoelen nodig hebben.”

Celeste zit al vanaf 1996 op woonwinkelcentrum Verrassendveel. In de wintermaanden wordt de winkel omgetoverd tot outletstore met buitenmeubilair dat niet meer in de huidige collectie zit en met show- en beursmodellen met kleine schoonheidsfoutjes.

Het bedrijf heeft veel vaste klanten. “Er zijn klanten die iedere paar jaar terugkomen voor iets nieuws. Of ze willen tuinmeubels voor een tweede huis in bijvoorbeeld Spanje.” Volgens Cornelissen wordt ‘het buitenleven’, en dus de tuin, steeds belangrijker voor de Nederlanders. “Veel mensen willen een mooi ingerichte tuin met passende tuinmeubels. Geen plastic zitje meer. We hebben ook veel klanten die een tafel en stoelen zoeken voor in de keuken of serre, of zelfs voor in de woonkamer. Die slagen hier uitstekend.”

www.celestetuinmeubelen.nl
Tel: 040 2065104

Celeste, Oscar Cornelissen

Celeste exclusieve tuinmeubelen
Tuin en serremeubelen

040 2065104
www.celestetuinmeubelen.nl