Winkelpand, showroom, bedrijfsruimte huren


Impressie van het terrein

Ervaringen van ondernemers:

Evert en Teun Antonissen van Table du sud
"We zijn hier in een starterspand begonnen. We groeiden heel snel en al na een half jaar moesten we gewoon doorgroeien. Daarin werd goed met ons meegedacht. We konden al snel de stap maken naar een groter pand. Dat pand werd helemaal aan onze wensen aangepast. Ook als we speciale wensen hebben dan is daar met Klaas en Ineke altijd over te praten en dan denken ze mee. We hebben het hier goed naar onze zin. We voelen ons hier geen huurder maar ondernemer die wordt gewaardeerd. Dat is het ideale van VerrassendVeel: als je meer ruimte wilt, verhuis je gewoon door. Alles kan hier. Het mooie is dat je ondernemers hier letterlijk ziet groeien met hun bedrijf". En we hebben nog grote toekomstplannen elders en ook daarin wordt positief meegedacht.

Peter Vertogen van Marvo tegels
"De keuze voor de locatie was indertijd snel gemaakt. Vertogen: Ik woon in Heeze en zocht een locatie in de buurt waar ik qua ruimte vooruit kon en die niet te duur was. Dan zit je op de Langstraat dus perfect. Inmiddels ben ik op de Langstraat al een paar keer naar een groter pand verhuisd. Voor mijn bedrijf is VerrassendVeel ideaal: laagdrempelig voor klanten en het soort bedrijven dat er zit, sluit mooi op elkaar aan en is aanvullend. Het wordt ook allemaal professioneel begeleid door Klaas en Ineke Weekers. Zij hebben duidelijke ideeën over wat ze willen met deze woon- en winkelboulevard".

Marcel Boelaars van SE-raamdecoratie
SE raamdecoratie, specialist in gordijnen en alle vormen van raamdecoratie, is een van de langst gevestigde ondernemingen op VerrassendVeel. Het bedrijf, met gordijn- en meubelstoffen, vitrages en lamellen, zit er al 30 jaar. “En naar grote tevredenheid”, zegt eigenaar Marcel Boelaars.

Oscar Cornelissen van Celeste Exclusieve Tuinmeubelen
Oscar Cornelissen “Ik zit uitstekend op de Langstraat”, zegt Cornelissen. “Ik ben er inmiddels al drie keer verhuisd naar een grotere ruimte. Het meedenken van Klaas en Ineke over het ondernemen is altijd constructief".

Bas Wagemakers van VOL Verlichting
Wagemakers roemt de laagdrempeligheid van woonwinkelcentrum Langstraat. “Ook de manier waarop ondernemers hier samenwerken en de onderlinge gunfactor, waardeer ik zeer. De ondersteuning van Klaas en Ineke is altijd goed, dat is een echte meerwaarde". 

Christ Tielens van Twinc
"Ik heb ruim 10 jaar bij Klaas en Ineke gehuurd voor ons interieurbouw bedrijf. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en ben een keer doorgegroeid naar een ander pand. Omdat ik een pand via een erfenis in bezit kreeg ben ik vertrokken, anders was ik tot mijn pensioen met plezier gebleven".  

Vestigen is hier meer dan huren

VerrassendVeel is een actief en bijzonder terrein voor winkels en bedrijven die zich op consumenten richten. Centraal gelegen tussen Eindhoven, Weert, Valkenswaard en Helmond.
Op dit terrein kunt u zich vestigen in:

  • winkelruimten
  • werkplaatsen
  • showrooms
  • ateliers

38413

Wat kunnen we bieden
Onze winkelpanden en bedrijfsgebouwen variëren van 50 tot 1000m2. Het zijn een 20-tal panden bij elkaar op één terrein. De afwerking varieert van basic tot luxe, waardoor zowel startende als gevestigde ondernemers bij ons terecht kunnen.

Onze ondernemers
De circa 20 ondernemers die op het terrein gevestigd zijn hebben winkels en/of maken producten op het gebied van huis, tuin en vrije tijd. Door samen op te trekken oefenen zij een flinke aantrekkingskracht uit op consumenten.

35931

Faciliteiten
Elke bedrijfsunit beschikt minimaal over de volgende faciliteiten:
+verlichting + verwarming + krachtstroom
+internet en telefoon aansluiting
+eigen ingang
+eigen keuken en toilet
+volop gratis parkeergelegenheid

De meeste units zijn daarnaast voorzien van:
+show-pui
+grote rolpoort
Speciale wensen op het gebied van voorzieningen, indelingen en faciliteiten zijn altijd bespreekbaar.

Bereikbaarheid
Ons (bedrijven)terrein ligt aan de doorgaande weg tussen Heeze en Leende, op circa 2 minuten rijden vanaf de A2 Eindhoven-Maastricht. We worden goed gevonden door consumenten uit de regio's Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en Weert.
Het terrein is ruim van opzet met bij elk pand volop gratis parkeergelegenheid.

Veiligheid
's Nachts is het terrein afgesloten, maar wel toegankelijk voor de ondernemers/huurders. Het terrein is verlicht en voorzien van 24-uurs (camera)toezicht.

35891

Gezamenlijke marketing
Als eigenaren van VerrassendVeel voelen wij ons zeer betrokken. Door de jaren heen hebben wij veel startende ondernemers zien doorgroeien naar ondernemingen met een grote naamsbekendheid. Er zijn regelmatig gezamenlijke marketinginspanningen zoals:
+gezamenlijke website
+gezamenlijke Facebookpagina
+re-marketing
+advertenties
+bewegwijzering

Bij ons bent u geen huurder maar een gewaardeerde ondernemer !

Als u interesse heeft of nadere informatie wenst over de vestigingsmogelijkheden, bel ons of stuur een e-mail.

t.   040 - 241 31 16
m. 06 43 08 12 80
info@langstraat.biz

38357

Met vriendelijke groet
Klaas en Ineke Weekers

Impressie van het terrein