VerrassendVeel voor wonen, tuin en vrije tijd!


Je huis inrichten? Wij hebben Verrassend Veel ideeën!
Ga je bouwen of verbouwen? Wil je je huis inrichten volgens de nieuwste woontrends? Krijgt je tuin een make-over? Bij VerrassendVeel vind je alles wat je nodig hebt. Van meubels op maat tot inspiratie voor je vrije tijd. Onze ondernemers staan klaar om je te adviseren.

Verrassend Veel winkels
Winkelen wordt pas echt leuk als je naar huis gaat met een hoofd vol ideeën. Met onze ruime keuze aan producten en vakmanschap gaat dat vast en zeker lukken. Laat je inspireren in onze: woonwinkels, showrooms, werkplaatsen, ateliers en showtuinen.

Huis, tuin en vrije tijd
Op ons woonwinkelplein vind je niet alleen winkels, showrooms en ateliers voor het inrichten van je huis en tuin, maar ook een aantal bedrijven op het gebied van vrije tijd. Een verrassende mix van zo'n 20 ondernemers met passie voor hun vak, die graag met je meedenken.

Kleinschalig en persoonlijk
Je vindt bij ons geen grote winkelketens of massa's mensen. Wel kleinschaligheid, verrassende collecties en persoonlijk advies. Je doet zaken met de ondernemer zelf en profiteert zo direct van zijn of haar ervaring en vakmanschap. Geen wonder dat klanten uit Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en Weert onze winkels al jaren weten te vinden. Kom langs en ontdek het sfeervolle karakter van het leukste (woon)winkelplein van Heeze-Leende.

VerrassendVeel
v
oor het inrichten van huis, tuin en vrijetijd