Verrassend Veel Winkels › Skihandel Heeze


Terug naar overzicht interview met Hans van Dijk en Peter van den Groenendaalvan Skihandel Heeze

“Onze klanten komen uit heel het land”  

Tussen november en april is het topdrukte bij Skihandel Heeze, in de zomer houden Hans van Dijk en Peter van de Groenendaal zich met andere zaken bezig.

Skihandel Heeze heeft honderden paren tweedehands ski’s, snowboards en toebehoren in de winkel op het terrein aan de Langstraat. Van den Groenendaal: “Onze klanten komen uit het hele land. Zelfs van Terschelling komen ze op zaterdag naar Leende gereden. Dan zitten hier complete gezinnen op de bankjes te passen.”

De Skihandel verkoopt voornamelijk tweedehands ski’s en snowboards. Van Dijk: “We hebben wel eens nieuwe spullen gehad, maar onze klanten willen duidelijk tweedehands. We hebben ook heel veel vaste klanten met jonge kinderen. Als die kinderen uit de ski’s zijn gegroeid, komen ze een jaar, of twee jaar later hun ski’s weer inruilen voor grotere. Vanaf 25 euro heb je bij ons al ski’s, er is voor iedere portemonnee en in iedere kwaliteit wat te vinden. Zo blijft een skivakantie betaalbaar.”

Skihandel Heeze waxt en slijpt ook ski’s en snowboards. Van Dijk: “Na de kerst- en carnavalsvakantie lijkt het hier net zo’n Oostenrijkse Skiverleih. Gezellig hoor.”

www.skihandel.nl
Tel: 06 52 47 29 84

 

Thumbnail Skihandel bijgesneden

Skihandel Heeze
Ski's en skionderhoud

06 52 47 29 84
www.skihandel.nl