Verrassend Veel Winkels › SE-Raamdecoratie


Terug naar overzicht interview met Marcel Boelaarsvan SE-Raamdecoratie

“Onze service is wijd en zijd bekend”

SE Raamdecoratie, is een van de langst gevestigde ondernemingen van VerrassendVeel op de Langstraat. Onze naam was tot voor kort Schmitz-Engelen gordijnen. Het bedrijf, met gordijnen, vitrages en raamdecoratie zit er al 30 jaar. “En naar grote tevredenheid”, zegt eigenaar Marcel Boelaars. Ook in Nederweert heeft SE Raamdecoratie nog een winkel.

Het bedrijf is in 2006 overgenomen door Marcel Boelaars, omdat het echtpaar Schmitz-Engelen geen opvolging had met ‘hetzelfde DNA’. “We zijn een begrip in Brabant en in Limburg geworden”, vertelt Boelaars. “Omdat we in de loop der jaren naast gordijnen en vitrages ook alle raamdecoratie verkopen is onze naam aangepast naar SE Raamdecoratie.”

Boelaars is trots op zijn medewerkers die de klanten deskundig advies geven. “Ons personeel heeft echt kennis van zaken. Ze volgen regelmatig cursussen en bezoeken leveranciers om klanten nog beter te kunnen informeren en adviseren.”

De ervaring van Boelaars is dat het bedrijf het vooral moet hebben van de mond-tot-mond reclame. “Onze service is wijd en zijd bekend. Die wordt enorm gewaardeerd en dat praat zich door."

SE Raamdecoratie springt vanzelfsprekend in op de trends in raamdecoratie. Nu zijn dat bijvoorbeeld houten jaloezieën en wavegordijnen. Boelaars: “Wavegordijnen zijn een stijlvol alternatief voor de traditionele geplooide gordijnen. Ze hebben een kenmerkend golvend uiterlijk waardoor de stof extra volume krijgt en heel soepel valt.

Voor het maken van de juiste keuze en een goed advies bent u van harte welkom in onze winkel in Leende of Nederweert. Een kopje koffie staat voor u klaar.

 

www.se-raamdecoratie.nl
Tel: 040 2062822

SE 1 thumbnail

SE-Raamdecoratie
Gordijnen, vitrages, raamdecoratie

040 2062822
www.se-raamdecoratie.nl