Verrassend Veel Winkels › SE-Raamdecoratie


Terug naar overzicht interview met Marcel Boelaarsvan SE-Raamdecoratie

“Onze service is wijd en zijd bekend”

SE raamdecoratie, is een van de langst gevestigde ondernemingen van VerrassendVeel op de Langstraat. Onze naam was tot voor kort Schmitz-Engelen gordijnen. Het bedrijf, met gordijnen, vitrages en lamellen, zit er al 30 jaar. “En naar grote tevredenheid”, zegt eigenaar Marcel Boelaars. Inmiddels heeft het wegens succes filialen geopend in Nederweert en Oirschot.

Het bedrijf is in 2006 overgenomen door Marcel Boelaars, omdat het echtpaar Schmitz-Engelen geen opvolging had met ‘hetzelfde DNA’. “We zijn een begrip in Brabant en in Limburg geworden”, vertelt Boelaars. “Omdat we in de loop der jaren naast gordijnen en vitrages ook veel moderne raamdecoraties in het programma hebben gekregen is onze naam aangepast naar SE raamdecoratie.”

Schmitz-Engelen kan tegen aantrekkelijke prijzen leveren omdat het rechtstreeks inkoopt bij fabrikanten. Boelaars: “De groothandel proberen we ertussen uit te houden. Het betekent wel dat we bij fabrikanten vaak groot moeten inkopen, maar met drie vestigingen is dat geen probleem. Voordeel voor de klant is dat we altijd veel op voorraad hebben, zo’n 70 procent van onze producten is direct leverbaar.”

Boelaars is trots op zijn vele medewerk(sters) die de klanten deskundig advies geven. “Ons personeel heeft echt kennis van zaken. Ze volgen regelmatig cursussen en bezoeken leveranciers om klanten nog beter te kunnen informeren en helpen.”

De ervaring van Boelaars is dat het bedrijf het vooral moet hebben van de mond-tot-mond reclame. “Onze service is wijd en zijd bekend. Die wordt enorm gewaardeerd en dat praat zich door."

SE raamdecoratie springt vanzelfsprekend in op de trends in raamdecoratie. Nu zijn dat bijvoorbeeld houten jaloezieën en rol-, vouw- en weefgordijnen. Boelaars: “Wavegordijnen zijn een stijlvol alternatief voor de traditionele geplooide gordijnen. Ze hebben een kenmerkend golvend uiterlijk waardoor de stof extra volume krijgt en heel soepel valt. Maar voor een passend advies, gaan we natuurlijk altijd naar de klanten toe.”

www.se-raamdecoratie.nl
Tel: 040 2062822

Schmitz - Engelen gordijnen en vitrages

SE-Raamdecoratie
Gordijnen, vitrages, raamdecoratie

040 2062822
www.se-raamdecoratie.nl