Verrassend Veel Winkels › Hout en Steen


Terug naar overzicht interview met John van der Kampenvan Hout en Steen

“Onze prijzen lager dan in bouwmarkten”

Behandelde brede planken, daar vallen veel mensen voor, volgens John van der Kampen van Hout en Steen die inmiddels samen met zijn vrouw Femke sinds 2007 op het terrein van VerrassendVeel zit. “Planken die verouderd, gekastijd en verweerd gemaakt zijn, daar is veel vraag naar. Die vindt iedereen wel mooi. En alle soorten meubels, van klassiek tot modern, passen er eigenlijk bij.”

Houten vloeren zijn volgens Van der Kampen minder onderhevig aan mode, dan tegels. “Tegels zijn trendgevoeliger. Een combinatie van natuursteen en houten vloeren op de benedenverdieping is erg in. Bijvoorbeeld natuursteen in de keuken en de hal, en een houten vloer in de woonkamer. Dat geeft een mooi beeld.”

Volgens de eigenaar van Hout en Steen zijn klanten verrast door de concurrerende prijzen die hij hanteert. “Die liggen vaak lager dan in de bouwmarkten. En bij ons word je echt één op één geholpen.” Hout en Steen heeft een parketteur die desgevraagd de vloer legt. “Maar ik merk dat er veel handige mensen zijn die het zelf doen. En eigenlijk is het leggen, met een beetje uitleg, ook best simpel.”

www.houtensteen.nl
Tel: 040 2060574

Hout en Steen, John van der Kampen

Hout en Steen
Houten vloeren, laminaat en natuursteen vloeren

040 2060574
www.houtensteen.nl